Europe Cup

El Finques Prats Lleida perd en els penals en la semifinal de l’Europe Cup

Després del 2-2 en la pròrroga, el Braga guanya per 2-3 en les penes màximes

El Finques Prats Lleida ha quedat eliminat en els penals en la semifinal de la final a quatre de l’Europe Cup que s’està disputant en el seu pavelló Onze de Setembre. El Braga ha passat a la final i lluitarà pel títol contra el Voltregà Stern Motor (12.30 h). La igualtat ha estat màxima. El partit ha acabat amb un 1-1, la pròrroga amb un 2-2 i els penals amb un mínim 2-3.

El Braga ha començat dominant la bola, però les ocasions clares han trigat en arribar. Els dos equips n’han tingut i ha començat a destacar el porter del Lleida, Oriol Codony, amb les seves aturades. La millor ocasió del conjunt portuguès ha arribat amb una falta directa per targeta blava a Jepi Selva a quatre minuts del final de la primera meitat. Oriol Codony ha estat molt llest i ha aturat el llançament de Pedro Mendes.

En el segon temps els lleidatans han buscat el primer gol en algun contraatac ja que en atac estàtic tenien problemes per superar la defensa portuguesa. El Braga ha disposat de bones ocasions, però el marcador no s’ha mogut fins a 1:45 del final en que Pedro mendes ha marcat el 0-1. El Lleida ha atacat de cinc buscant el gol de l’empat i aquest ha arribat a 2 segons de la fi gràcies a la rematada de Nuno Paiva i s’ha arribat a la pròrroga.

El mateix Nuno Paiva ha marcat tot just iniciar-se el temps suplementari, però Vitor Hugo ha empatat i amb el 2-2 s’ha arribat als penals. Els lleidatans només han marcat els dos primers, Oriol Vives i Jepi Selva, i els portuguesos n’ha anotat tres i han passat a la final.