OK Lliga

El Girona cau contra el segon

Hoquei sobre patins. El Sant Just aprofita millor les seves ocasions i manté la seva segona posició a la taula

G. Plana Girona 1 Sant Just 4

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Puigvert, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Domènech, Bogers, Vázquez, Nadal i Fernández.HC SANT JUST:Deitg, Saladrigues, Rodríguez, Pujalte i Fernández –equip inicial–; Crespo, López, Macia, Cabezas i Sánchez.GOLS:0-1 (24’) Pujalte. 0-2 (27’) Pujalte. 0-3 (29’) Fernández (f.d.). 1-3 (45’) Aguirre. 1-4 (50’) Fernández (f.d.).ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Van mostrar targeta blava a Puigvert.FALTES:15 del Girona i 15 del Sant Just.

El Garatge Plana Girona va ser derrotat a casa per la revelació de l’OK Lliga, el Sant Just, que el va superar per 1-4. Els gironins van encaixar un gol en el tram final de la primera meitat i dos més en l’inici de la segona i ja no es van poder recuperar. El Girona va tenir les seves ocasions, però no les va aprofitar, i no va marcar en cap de les dues faltes directes que va tenir al seu favor. Només Aguirre va fer el momentani 1-3, però dos gols de Pujalte i dos de Fernández, de falta directa, van sentenciar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)