Europeu

Espanya inicia l’europeu d’Olot amb golejada contra Portugal (5-1)

La selecció espanyola femenina, amb set jugadores catalans en la convocatòria de la qual se n’ha quedat fora Mariona Colomer (Palau), ha iniciat avui a Olot la defensa del títol europeu amb un triomf contundent contra Portugal (5-1) que li permet augmentar les seves possibilitats d’acabar la primera fase primera del grup A i estalviar-se els quarts de final. Espanya ha plasmat la seva superioritat davant de la vigent subcampiona en la segona part.

No obstant això, la portuguesa Raquel Santos ha fet el 0-1 quan només s’havien consumit 53 segons. Aina Florenza, però, ha restablert la igualtat (1-1 en el minut 10’). Casarramona (36’) ha marcat el 2-1 aprofitant el rebuig de la portera portuguesa a una acció de molt de nivell de Victòria Porta, que ha aixecat i picat amb molt de perill. La golejadora Aina Florenza (43’) ha acabat d’encarrilar el partit (3-1) en una fase en què Portugal no podia sortir al contraatac i només es dedicava a treure aigua. Sara Lolo (45’) ha acabat de plasmar la superioritat (4-1). El cinquè l’ha clavat Roces (5-1) assistida per Florenza.

En el primer partit de la jornada en el grup A, It’alia no s’ha deixat sorprendre per França (2-5). en el grup B, format pels equips més fluixos i que es creuaran amb els de l’A dijous en els quarts, Suïssa ha apallissat Anglaterra (0-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)