Europeu

Espanya goleja França i s’acosta a les semifinals (1-8)

Espanya ha superat França per 1-8 sense contemplacions en la segona jornada de l’europeu femení que es juga a Olot i en farà prou demà (20.30h) amb un empat contra Itàlia per accedir a les semifinals sense haver de jugar els quarts de final. El primer del grup A quedarà exempt en els quarts i els altres tres s’encreuaran amb els tres equips del grup B, sobre el paper més febles. L’empat en l’altre partit de la jornada entre Itàlia i Portugal (3-3), aplana el camí de les de Ricard Muñoz, que dilluns van superar clarament Portugal (5-1). En el grup B, Alemanya ha derrotat Suïssa (0-3).

Muñoz ha donat descans a Anna Casarramona i ha situat de portera titular a la jove Anna Salvat per comptes d’Anna Ferrer, titular el primer dia. Rotacions en una primera fase fins ara còmoda. Sara Roces ha obert la llauna en el minut 19 (0-1) perquè França, molt sencera i ordenada, ha fet una feina abnegada i ha arribat al descans amb només un gol en contra. En el segon temps, però, ha notat el desgast i s’ha imposat la qualitat de les vigents campiones. Roces, molt inspirada, ha fet 4 gols més. Aina Florenza ha completat el festival amb un parell de dianes i la debutant en l’europeu Victòria Porta ha marcat el seu primer gol amb la selecció espanyola. Per part francesa, l’1-2 l’ha fet Celia Gohet.