Lliga Europea

El Palau venç al Manlleu (1-3) i el Vila-sana perd contra el Telecable (2-3) en l’anada dels quarts

Els partits de tornada es disputaran el 6 d’abril

El Generali Palau ha guanyat a la pista del Martinelia Manlleu per 1-3 en el derbi català de l’anada dels quarts de final de la lliga europea femenina, mentre que el Vila-sana Coop. d’Ivars ha perdut a casa contra el Telecable Gijón per un ajustat 2-3. El conjunt vallesà s’ha avançat en el minut sis amb un gol de penal de Berta Busquets i en el deu s’ha situat amb un 0-2 amb un gol d’Aina Florenza. El conjunt osonenc ha intentat refer-se de dos gols tant seguits i ha disposat d’ocasions però no ha marcat i s’ha arribat al descans amb aquests resultat.

En la segona meitat el Palau ha intentat incrementar l’avantatge i ha creat perill fins que a nou minuts del final Mariona Colomer ha fet el 0-3. En els darrers minuts el Manlleu ha buscat la porteria visitant i a dos minuts per acabar Nara López ha fet l’1-3 definitiu.

El Vila-sana, el subcampió de la lliga europea, s’ha avançat en el minut 2 amb un gol de Luchi Agudo, però el Telecable, el campió, ha reaccionat molt bé i ha donat la volta al partit, Nuria Almeida ha empatat en el minut 8 i en el 12 Maria Igualada ha avançat a les asturianes, que han dominat la primera meitat. A 19 segons del descans Marta Piquero ha fet l’1-3.

En la segona meitat el conjunt lleidatà ha anat a buscar el partit i ha tingut ocasions. En el minut 30 Daiana Silva ha fet el 2-3 i després el Vila-sana ha creat perill per empatar, però sense encert. El Telecable també ha pogut ampliar el marcador ja que ha disposat de dos penals que la portera local Anna Salvat ha aturat. Els partits de tornada es jugaran el 6 d’abril.