OK Lliga

Barça-Reus i Noia-Liceo, semifinals del ‘play-off’ configurades

El Barça, que defensa el títol, ha tancat avui la sèrie de semifinals per 2-0 amb un triomf incontestable a la pista del Senergy Renovables Sant Just, l’equip revelació del curs, per 1-8 –al minut 8 ja guanyava per 0-5–, i jugarà la semifinal de l’OK Lliga contra el Reus Virginias al millor de cinc partits. L’equip roig-i-negre havia segellat dissabte el passi amb un triomf per 3-5 a la pista del Parlem Calafell. El Reus, que tindrà el factor pista en contra, ha afrontat els quarts sense els sancionats Aragonès i Gelmà.

Les altres dues eliminatòries també s’han resolt per 2-0. El Noia Freixenet va guanyar dissabte a la pista de l’Igualada Rigat per 4-6 amb dos gols en la pròrroga i se les heurà amb el Deportivo Liceo, que va vèncer a la pista del Voltregà Movento Stern (6-7). L’equip de Pere Varias té el factor pista favorable perquè va acabar segon la fase regular. De fet, els quatre semifinalistes són els quatre primers de la fase regular. Els dos primers partits de les sèries es jugaran divendres i diumenge vinents. En el cas del Noia-Liceo, tos dos a l’Ateneu. En el Barça-Reus, el segon es juga al Baix Camp i el tercer torna al Palau.

En l’eliminatòria per al 9è i 10è llocs, el Recam Làser Caldes va derrotar el Finques Prats Lleida per 5-0 i va forçar el tercer partit, que es jugarà dissabte a Lleida. També es decidirà dissabte vinent el play-out de descens. El Garatge Plana Girona va vèncer per 2-1 el Pas Alcoi i va forçar el tercer duel, que es disputarà a la pista alcoiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)