OK Lliga

Eduard Recio

President del Girona Club hoquei

“Hem de pujar, tant pel club com per Girona”

“El 4-0 en el primer temps a Alcoi va pesar molt”

Xevi Garcia, Llaverola, Grau, Aguirre, Ramon i Bogers continuen a l’equip

Eduard Recio (Blanes, 1972) és president del Girona des del desembre del 2022. Diumenge va viure l’amargor del descens i no amaga que, ara, el repte és el retorn.

Quin balanç fa del curs?
El balanç hauria d’haver estat més bo. Però vam entrar en una dinàmica negativa des de l’inici de curs. Vam intentar redreçar el rumb amb un canvi d’entrenador. D’entrada va semblar que sí, vam agafar una dinàmica més bona, però els resultats no ens han acabat d’ajudar i hem arribat a final de curs amb el play-out molt justos.
A l’equip li ha faltat gol...
Totalment. Hem millorat en la bola aturada, que era un dels reptes, però no ha estat suficient. Els trams finals dels partits ens han pesat molt.
A Alcoi, malgrat la derrota i el descens, l’equip va demostrar que estava bé físicament, empenyent en la segona part.
Físicament, hem arribat prou bé. En el primer i el segon partits del play-out hem jugat molt forts. Diumenge, el problema va ser que ells van començar molt forts i a nosaltres ens va costar entrar. També hi va haver una sèrie de decisions arbitrals que ens van ajudar més a sortir del partit que no pas a entrar-hi. Això ens va generar molts nervis. El 4-0 en contra de la primera part va pesar molt.
Amb 4-2, si entra el penal...
Els jugadors de l’Alcoi admeten que si haguéssim fet el 4-3 hauria pogut passar qualsevol cosa. Ells van especular en la segona part i el pes el dúiem nosaltres.
El compte d’X del Girona proclamava: “Tornarem!”
El nostre club ha de tornar a l’OK Lliga. Ja estàvem treballant en les dues vies. Si ens manteníem, per reforçar l’equip i no haver de patir, o si baixàvem, per fer un equip per pujar. No volem quedar encallats a plata, perquè això és perillós.
Tenen jugadors emparaulats, signats o renovats?
Signats, no, però sí emparaulats. De renovacions, tenim les del tècnic, Xevi Garcia, i els jugadors Jaume Llaverola, Àlex Grau, Moi Aguirre, Borja Ramon i Django Bogers. No segueixen Biel Nadal, per una qüestió d’estudis, i Marc Vázquez, que marxa a l’Alpicat. Volem fer una plantilla d’OK Lliga per pujar.
Llaverola és un actiu del club.
Ens dona seguretat per jugar tranquils en atac i ens aporta molt en clau de vestidors.
Han estat vuit anys d’alegries.
Sí, per això tenim ganes de tornar. El Girona ha demostrat que és club d’OK Lliga i ara ho ha de tornar a demostrar, per tornar a jugar copes i competició europea. Tant pel club com per la ciutat, perquè Girona està agafant un ritme esportiu molt alt.
A pesar que veig que se’ls copien la samarreta...
Nosaltres, contents. Al final, qui hi surt guanyant és la presència de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)