OK Lliga

El Palau torna a guanyar el Vila-sana (2-1) i es classifica per la final

El tercer i definitiu partit de la semifinal pel títol de l’OK Lliga femenina ha estat molt intens i amb ocasions

El Generali Palau s’ha classificat per la final de l’OK Lliga femenina al derrotar al Vila-sana Coop. d’Ivars per un mínim 2-1 en el tercer i definitiu partit de la semifinal del play-off pel títol. En el primer partit el conjunt lleidatà es va imposar per 3-1 i en el segon l’equip vallesà va guanyar per 2-0. Ara han completat la remuntada. El rival del Palau en la final, al millor de tres partits, serà l’Esneca Fraga que va eliminar el Telecable Gijón en dos enfrontaments per 5-2 a casa, i 4-4 i 1-4 4en els penals a Gijón. El primer partit de la final es jugarà aquest dissabte dia 8 (13 h) a Fraga, mentre que el segon serà el dijous 13 (20.30 h) a la pista del Palau, i si és necessari el tercer es jugarà el dissabte 15 (13 h), també a Palau-Solità i Plegamans.

Els dos equips han sortit amb molta intensitat a la pista, han buscat la porteria contraria i han tingut ocasions. El Palau s’ha avançat en el minut 8 al culminar Anna Casarramona un contraatac i anotar l’1-0. El Vila-sana ha pogut empatar amb una clara ocasió a cinc minuts del final de la primera part de Victoria Porta, però s’ha arribat al descans amb l’1-0.

En la segona meitat ha baixat el ritme del joc, fins que en el minut 35 Aina Florença ha marcat el 2-0. El Palau ha pogut sentenciar amb una falta directa a quatre minuts del final, però no l’ha transformat. Victoria Porta ha marcat de penal a dos minuts de la fi (2-1) i en l’últim minut el Vila-sana ha atacat de cinc i sense portera però el Palau s’ha emportat la victòria i la classificació per a la final.