Més hoquei

FCP

Nacional catalana

El Bigues i el Reus s’avancen

L’Orkla Bigues i Riells en la nacional catalana femenina i el Reus Deportiu Virginias en la nacional catalana masculina van guanyar els seus partits aquest cap de setmana i es van avançar en la final de les eliminatòries d’ascens que estan disputant.

El Reus Deportiu Virginias es va imposar per 4-2 el Vilanova en el primer partit del play-off d’ascens a l’OK Lliga Plata, la segona categoria estatal. El conjunt reusenc es va avançar en el marcador i a l’inici de la segona meitat es va situar amb un 3-0. El segon partit de la final d’ascens es jugarà el dissabte 15 (20 h) a la pista del conjunt vilanoví i si els reusencs guanyen aconseguiran l’ascens. El Vilanova ha de guanyar per forçar el tercer i definitiu partit que es tornaria a jugar a la pista del conjunt reusenc el diumenge 16 (20 h).

L’Orkla Bigues i Riells va aconseguir la primera victòria en la final del play-off per pujar a l’OK Lliga femenina, la màxima categoria estatal. El conjunt vallesà va superar per un ajustat 3-2 l’Alpicat en un partit disputat. Al descans es va arribar amb un 2-1 per les locals. El conjunt lleidatà va empatar en la segona meitat, però el Bigues va sentenciar. Pel conjunt local Erika Ghirardello va marcar dos gols. El segon partit per l’ascens es jugarà dissabte (20 h) a la pista de l’Alpicat i l’Orkla Bigues i Riells tindrà la primera oportunitat per retornar a l’OK Lliga femenina un any després del seu descens. L’Alpicat, que també va baixar fa un any, ha de guanyar per força el tercer i definitiu partit que es jugaria el diumenge 16 a la pista del Bigues i Riells (19.30 h).

El Reus, a un pas de mantenir-se

El Reus Deportiu Virginias va fer un pas important per mantenir-se a la Nacional Catalana femenina al guanyar a la pista del Vilassar per 0-3 en el primer partit del play-out de permanència. El conjunt reusenc va posar el factor pista al seu favor amb aquesta victòria i pot sentenciar a casa aquest dissabte (18 h) en que es jugarà el segon partit de l’eliminatòria. El Vilassar necessita guanyar a domicili per forçar el tercer i definitiu partit que en cas necessari es jugaria altre cop a Vilassar de Mar el diumenge 16 (18.30 h)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)