Mundial

Sis catalanes convocades per als World Skate Games 2024 de Novara

Es disputaran del 16 al 22 de setembre

El seleccionador estatal femení, el català Sergi Macià, ha donat la llista de deu jugadores convocades per disputar els World Skate Games que es faran a Novara (Itàlia) del 16 al 22 de setembre. En aquesta convocatòria hi ha sis catalanes, les porteres Anna Ferrer (Esneca Fraga) i Laura Vicente (Generali Palau) i les jugadores de pista Anna Casarramona, Mariona Colomer i Aina Florenza (Generali Palau) i Victoria Porta (Vila-sana Coop. d’Ivars). Completen la selecció espanyola Marta Piquero, Sara Lolo i Saras Roces (Telecable) i María Sanjurjo (Esneca Fraga).

Encara no es coneix el quadre de la competició i els rivals d’Espanya. El seleccionador estatal Sergi Macià ha explicat que volen recuperar el títol mundial que no van poder guanyar fa dos anys a l’Argentina, on van ser subcampiones. També ha dit que la convocatòria no ha estat fàcil perquè hi ha grans jugadores i que el repte es formar un bloc molt fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)