OK Lliga

El Noia Freixenet fitxa Carlos Cortijo per substituir Pere Varias

El tècnic madrileny procedent del Rivas Carlos Cortijo és el substitut de Pere Varias en la banqueta del Noia Freixenet, el subcampió de l’OK Lliga. Cortijo liderarà un projecte a tres anys vista en què també exercirà de coordinador professional de la base. El madrileny, que acaba de fer 41 anys, arriba a la banqueta de l’Olímpic de l’Ateneu després del seu pas per l’ADISS Hockey Rivas, equip amb el qual va alçar la copa de la Princesa i va aconseguir l’ascens a la Parlem OK Liga la temporada 2022/23. Cortijo compta, a més, amb experiència internacional. És l’actual seleccionador de l’equip espanyol sub-19, que disputarà el mundial a Novara (Itàlia) el pròxim setembre, ha guanyat l’Europeu sub-17 a Paredes (2021) i Sant Sadurní (2022) i va ser subcampió sub-19 el setembre passat a Uri (Suïssa). Es va formar com a jugador a Alcobendas i durant la seva carrera va passar per Portosantense (Portugal), Vigo Stick, CH Lloret (subcampió CERS 2009), CP Alcobendas, CE Vendrell (campió Copa 2013/14) i Rivas. Cortijo fa una valoració “molt positiva” del seu fitxatge pel Noia Freixenet i assegura que “pertànyer a un club amb la categoria i història del Noia és per estar, més que content, feliç”. El madrileny es mostra “orgullós” alhora que afronta el càrrec “amb molta responsabilitat”. El nou tècnic té bones sensacions: “poder disposar de grans jugadors em fa ser optimista i amb moltes ganes de treballar”.

El Noia Freixenet ha anat per feina i té la plantilla tancada pels que fa als jugadors, amb les renovacions de Jordi Bargalló, Aleix Esteller, Humberto Mendes, Blai Roca, Xavi Costa, Toni Salvadó, Ivan Morales i Martí Gabarró i els fitxatges de Xavi Aragonès (Lleida) i els porters Iker Jiménez (Vic) i Ton Renau del filial. Només falta saber qui serà el segon entrenador de Cortijo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)