Més hoquei

Jordi Camps convoca una selecció de molt de nivell per disputar la GoldenCat

La Federació Catalana de Patinatge ha anunciat avui als jugadors que formaran la selecció catalana masculina que disputarà la GoldenCat, que es jugarà, tant en categoria masculina com en la femenina, a Cerdanyola del Vallès del 29 d’agost a l’1 de setembre. Els homes convocat per Jordi Camps són els porters Sergi Fernández (FC Barcelona) Blai Roca (CE Noia Freixenet) i els jugadors de pista Jordi Bargalló i Toni Salvadó (CE Noia Freixenet); Sergio Miras (Parlem Calafell); Sergi Llorca i Ferran Font (FC Barcelona); Edu Lamas (FC Porto), Roc Pujadas (Sporting Lisboa) i Marc Carol (Igualada Rigat HC). Es tracta, per tant, d’una selecció de gran nivell, que competirà contra Portugal, França i Itàlia, tres potències mundials.

Benjamí Pons, president de la Federació, ha fet incís en la roda de premsa de presentació en la importància d’aquest torneig internacional: “Les nostres seleccions catalanes competiran amb les millors seleccions del món i per aquest motiu situarem la GoldenCat en el panorama internacional de l’hoquei patins. Aconseguirem la presència i l’espai que ens pertoca en el concert esportiu internacional”. A més, Òscar Saldaña, responsable del Comitè Català d’Hoquei Patins, també ha destacat la importància de la participació de grans delegacions internacionals i la presència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que un cop més i a través del canal Esport3 i de eles seves emissores de ràdio, retransmetran tots els partits de la selecció catalana femenina i masculina (incloses les finals).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)