Més hoquei

Catalunya guanya a Itàlia i a Portugal per 1-0 en la GoldenCat

La selecció catalana femenina fa un pas molt important per ser a la final

La selecció catalana femenina ha guanyat a Itàlia i a Portugal pel mateix resultat d’1-0 en la segona jornada de la GoldenCat que s’està disputant al Pavelló de Can Xarau de Cerdanyola del Vallès. Catalunya ha jugat dos partits i al sumar dues victòries ha fet un pas important per finalitzar entre els dos primers del grup i classificar-se per a la final.

En el seu primer partit de la jornada Catalunya ha derrotat el combinat italià (0-1) amb un solitari gol de Gemma Solé de penal en el minut cinc de partit. Poc després la mateixa jugadora ha vist la targeta blava i les italianes han disposat d’una falta directe, però Elena Tamiozzo no ha pogut superar a la portera catalana. Hi ha hagut igualtat durant el partit, en la segona meitat no ha variat el marcador i la selecció catalana femenina ha sumat la segona victòria seguida.

A la tarda el combinat català ha disputat un partit molt anivellat contra Portugal (1-0) i s’ha imposat amb un gol d’Ona Castellví a nou minuts del final amb un xut llunyà. La primera part ha estat ajustada i amb ocasions per als dos equips, tot i que les catalanes han tingut les més clares i han enviat una bola al pal. En la segona meitat Portugal ha anat més a l’atac i la portera Anna Salvat ha fet bones aturades i en el tram final del partit ha mantingut l’avantatge en el marcador.