Mundial

Espanya sub-19 aixeca el títol mundial superant Portugal (1-3)

La selecció espanyola sub-19, amb nou catalans entre els deu convocats, ha exhibit caràcter i ha derrotat Portugal per 1-3 en la final dels World Skate Games que s’ha jugat a Novara. En el partit que decidia la medalla de bronze, l’Argentina ha derrotat l’amfitriona Itàlia per 7-4.

L’equip de Carlos Cortijo s’ha avançat amb un gol de falta directa –blava a Vitor Oliveira– executada magistralment pel jugador del Reus Carles Casas (0-1 en el 4’). A 3:18 de la mitja part i també arran d’una blava a un jugador portuguès, Casas ho ha intentat de nou en una directa, altre cop aixecant i picant, però el porter rival Afonso Venda li ha endevinat la intenció. Els lusitans, han sobreviscut a la inferioritat numèrica. Portugal ha empatat de falta directa –10a d’Espanya–amb un tret a un sol toc que ha entat per l’escaire de Vítor Oliveira. En l’acció posterior, el porter del Reus Martí Pallejà ha evitat el segon dels portuguesos. De fet, els lusitans han marcat el segon a 6:32 del final amb un gran tret exterior però la bola s’ha escolat per un forat de la xarxa i ha sortit de la porteria, com han reflectit les imatges televisives. Els àrbitres no ho han vist. En l’acció següent, el gallec Jacobo Copa ha marcat l’1-2. Portugal ha pressionat en els darrers minuts i ha acabat el partit amb atac de cinc però Quim Gabarró (Barça), sense porter, ha fet l’1-3 a un segon del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)