Mundial

Espanya accedeix a les semifinals en un partit plàcid contra Suïssa (7-0)

L’equip de Guillem Cabestany ja manava per 6-0 al descans

La selecció espanyola, amb vuit catalans, ha segellat l’accés a les semifinals dels World Skate Games d’Itàlia després d’una còmoda victòria contra Suïssa (7-0). El partit ha quedat resolt a la primera part (6-0) i en la segona hi hagut una notable baixada de tensió. El pròxim rival dels de Guillem Cabestany sortirà del duel entre Portugal i França (15.45 h).

Pau Bargalló assisteix i Marc Grau remata (7’, 22’ i 24’). Així han arribat tres dels sis gols de la selecció espanyola en el primer temps. Els altres golejadors han estat: Ignacio Alabart (9’), Sergi Aragonès (10’) i Ivan Morales (11’). El tècnic català de Suïssa Xavier Bataller ha demanat temps mort, però no ha pogut frenar l’allau de joc dels de Guillem Cabestany. Amb el partit decidit, l’equip estatal s’ha dosificat en la segona meitat i només ha destacat una genialitat de Bargalló (38’), elevant la pilota per sobre del porter helvètic, per tancar la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)