Més hoquei

L’Igualada acaba superat en la segona meitat

Hoquei sobre patins. Copa Continental. Cau en la semifinal contra un potent Oliveirense que aprofita millor les ocasions

Igualada Rigat 1 Oliveirense 5

IGUALADA RIGAT:Torrents, Rouzé, Bars, Carol i Fernández –equip inicial–; Llanes, Vives, Llorens, Cañadillas i Marquès.OLIVEIRENSE SIMOLDES:Edo, Torra, Dos Santos, Navarro i Platero –equip inicial–; Di Benedetto, Martínez, Cardoso, Abreu i Fernandes.GOLS:0-1 (21’) Navarro. 1-1 (24’) Rouzé. 1-2 (27’) Torra, de penal. 1-3 (33’) Martínez. 1-4 (47’) Navarro. 1-5 (49’) Abreu.ÀRBITRES:F. Fronte i C. Ferraro (Itàlia).FALTES:8 de l’Igualada i 7 de l’Oliveirense.

L’Igualada Rigat va perdre la semifinal de la copa Continental per 1-5 contra l’Oliveirense, que és l’amfitrió de la final a quatre que es disputa a Oliveira de Azeméis. Els igualadins van tenir les seves ocasions contra un rival molt potent i que jugava a casa, i van arribar al descans amb un empat (1-1). En el segon temps va ser quan el conjunt portuguès es va distanciar, i va sentenciar en els darrers quatre minuts. Els igualadins van donar una bona imatge durant molts minuts, però no van definir amb encert en l’última passada o la darrera rematada.

La final de la copa Continental enfrontarà dos equips portuguesos, l’Oliveirense i l’Sporting, i serà la repetició de la final de la lliga europea de l’any passat. L’Sporting va eliminar en l’altra semifinal el Follonica italià en la pròrroga per un ajustat 5-4.