Internacional

La final a quatre està al seu abast

Copa de la CERS. El Vendrell, l'únic que juga a casa, i el Vilanova van guanyar en l'anada i surten amb avantatge, mentre que el Vic va empatar i s'ho jugarà tot a la pista de La Vendéenne

El Moritz Vendrell, el Mopesa Vilanova i el Vic defensaran avui les seves possibilitats de classificar-se per a la final a quatre de la copa de la CERS. Tots tres tenen les semifinals a l'abast, però amb un grau de complicació diferent. El Vendrell, recent campió de copa, és l'únic que juga a casa (20.00 h). Rebrà el Forte dei Marmi italià amb un gol d'avantatge, després del 5-6 que va aconseguir en l'anada. Els vendrellencs volen continuar fent història i aconseguir la seva primera classificació per a una final a quatre. Volen omplir el pavelló i han habilitat un espai perquè els aficionats es puguin fer una foto al costat de la copa que van guanyar a Oviedo.

El Vilanova ho té accessible, ja que, tot i jugar a la pista italiana del Giovinazzo (21.00 h), té quatre gols d'avantatge gràcies al 5-1 que va aconseguir en l'anada. Els vilanovins intentaran arribar a la seva tercera final a quatre de manera consecutiva.

Un rival amb catalans

El Vic és l'únic que no va vèncer en el partit d'anada. Els osonencs van empatar sorprenentment a casa (2-2) contra el conjunt francès de La Vendéenne, amb dos jugadors catalans en les seves files, i necessiten guanyar a domicili (21.00 h) per classificar-se. El Vic s'ha fixat la copa de la CERS com a gran objectiu del que queda de temporada i, tot i que se l'hi ha complicat, té equip per superar els francesos. La Vendéenne intentarà tornar a unes semifinals de la CERS, ja que el 2006 ja en va disputar unes –llavors, va ser eliminat pel Vilanova en partit d'anada i tornada–. Ara ho vol repetir amb els catalans Edu Fernández i Borja López, que ja van fer una bona actuació a Vic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)