Lliga Europea. L'Igualada va perdre per la mínima contra un Valdagno que sempre va anar per davant i ho tindrà complicat a Itàlia

IGUALADA2

VALDAGNO3

IGUALADA: Deitg, Baliu, Casadevall, Pla i Vives –equip inicial–; Cáceres i Marc Povedano.

VALDAGNO: Gnata, Nicoletti, Nicolia, Pedro Gil i Rigo –equip inicial–; Silva i Cocco.

GOLS: 0-1 (4') Nicolia. 1-1 (12') Baliu. 1-2 (20') Cocco. 2-2 (30') Casadevall. 2-3 (45') Nicolia.

ÀRBITRES: Romao i Guilhere (Portugal). Targeta blava a Cáceres.

INCIDÈNCIES: La millor entrada de la temporada a Les Comes.

COMENTARI: L'Igualada va perdre per la mínima contra el Valdagno i ho tindrà molt complicat per remuntar en la tornada dels quarts de final que ha de jugar a la pista italiana. Els igualadins van fer un bon partit i es van merèixer un millor resultat, tot i que sempre van anar per darrere. Els italians es van avançar molt aviat i van disposar de més ocasions, però el porter Deritg va tenir una bona actuació. Tot i l'empat de Baliu, es va arribar al descans amb avantatge visitant. En la segona meitat els locals van desaprofitar una falta directa i poc després Casadevall va tornar a anivellar el partit (2-2). A cinc minuts del final, però, els italians van tornar a marcar. L'Igualada va buscar tornar a empatar fins al final i va tenir ocasions però ja no va marcar.