Internacional

El Barça empata a la pista del campió i decidirà a casa

Lliga europea. Els blaugrana van fer un bon partit contra el Liceo en l'anada dels quarts de final i estan una mica més aprop de la final a quatre

LICEO2

BARÇA2

El FC Barcelona va encarrilar la seva classificació per a la final a quatre de la lliga europea al empatar a la pista del campió, el Coinasa Liceo. Els blaugrana podran decidir els quarts de final en el seu pavelló. El partit a Riazor va ser molt intens entre dos equips que van buscar el triomf. El Barça va saber remuntar un gol inicial dels gallecs, va controlar el joc però, a vuit minuts del final va veure com li van empatar el partit de falta directa. El Barça va poder comptar finalment amb Reinaldo Garcia que havia estat lesionat i semblava que no arribaria a temps. Va sortir en el cinc inicial i va tenir protagonisme en fer la passada del primer gol, mostrar-se contundent en defensa i veure dues targetes blaves.

El Barça va començar amb una bola al pal de Torra i el Liceo amb l'1-0 en el minut 4. La reacció va ser immediata i Gual va empatar en el següent minut. El Liceo va tenir ocasions però el porter Sergi Fernández va tenir una lluïda actuació aturant un penal abans que Álvarez –que acabava de sortir a la pista– marquès l'1-2 pels blaugrana. Abans del descans els homes de Ricard Muóz van tenir alguna ocasió per ampliar el marcador però, Malían va fer bones aturades.

La segona meitat es va iniciar amb els dos equips disposant d'una falta directa per les 10 faltes d'equip però els porters les van aturar. El partit era intens i els jugadors anaven a totes. Per segona vegada en el partit els àrbitres van voler equilibrar les coses i van mostrar targeta blava a un jugador de cada equip després d'una picabaralla. Els gallecs buscaven l'empat amb ganes però sense encert fins que Toni Pérez va disposar d'una nova falta directa i va aconseguir l'empat, 2-2. En els últims minuts hi van haver ocasions i es van caldejar els ànims. L'empat es va mantenir fins al final, i amb el partit finalitzat, hi van haver discussions airades entre els jugadors i alguna empenta però, no va anar a més.

COINASA LICEO: Malián, Josep Lamas, Pascual, Eduard Lamas i Jordi Bargalló –equip inicial–, Ordóñez i Toni Pérez. FC BARCELONA: Sergi Fernández, Gual, Torra, Panadero i Reinaldo Garcia –equip inicial–; Ordeig i Álvarez. GOLS: 1-0 (4') Pascual. 1-1 (5') Gual. 1-2 (12') Álvarez. 2-2 (42') Toni Pérez, de falta directa. ÀRBITRES: Eccelsi i Da Prato (Itàlia). Van mostrar targeta blava a Reinaldo Garcia (2), Panadero, Josep Lamas i Jordi Bargalló.

L'11 de maig es jugarà la tornada

El partit de tornada dels quarts de final de la lliga europea es disputarà el proper 11 de maig, i es jugarà a les pistes dels equips que van ser primers de grup. El FC Barcelona rebrà el Liceo, mentre que els altres tres equips catalans jugaran fora. El Noia i el Reus viatjaran a Portugal i visitaran les pistes del Benfica i el Porto respectivament, i l'Igualada es desplaçarà a Itàlia per enfrontar-se al Valdagno.