Internacional

Revolució en la llista

Hoquei sobre patins. Quim Paüls va presentar la seva primera convocatòria per l'europeu d'Alcobendas amb cinc novetats respecte del passat mundial i la presència de nou catalans

La paraula revolució defineix la primera convocatòria que va fer pública ahir el nou seleccionador espanyol, Quim Paüls. Només cinc jugadors repeteixen respecte del mundial del 2013 a Angola –Gil, Gual, Bargalló, Adroher i Barroso– i entren Puigbí, que ja va jugar l'europeu del 2012, a més de Baliu, Malián, Cancela –gallec–i Costa, que debutaran en un torneig internacional. Nou catalans, per tant, participaran en el campionat d'Europa, que es jugarà del 14 al 19 de juliol a Alcobendas.

Paüls ha decidit apostar per jugadors que puguin complementar la columna vertebral de l'equip, ja que “no hi ha més de tres setmanes per entrenar”. Sobre els jugadors que no han entrat a la llista, Paüls no tanca la porta a ningú, però vol donar una oportunitat a jugadors joves que formaran part de la selecció al futur. Qui no hi serà és el porter del Barça Sergi Fernández, que, després d'una lesió i vuit estius seguits, va demanar al seleccionador descansar. Puigbí i Malián es jugaran la porteria. A l'acte també hi va ser present Marc Gual, segon capità de l'equip, que afronta aquest europeu com “un nou repte per a la selecció espanyola”, que buscarà el seu vuitè campionat d'Europa consecutiu.

Pedro Gil
Forte di Marmi
Marc Gual
FC Barcelona
Jordi Bargalló
Coinasa Liceo
Jordi Adroher
Reus Deportiu
Xevi Puigbí
Moritz Vendrell
Xavi Barroso
FC Barcelona
Ton Baliu
Monbús Igualada
Xavi Malián
Coinasa Liceo
Pablo Cancela
Forte di Marmi
Xavi Costa
Reus Deportiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)