OK Lliga

El Reus supera amb claredat l'examen a Tordera

OK Lliga. L'equip del Baix Camp havia perdut els dos últims partits com a visitant

REUS6

TORDERA2

CP TORDERA: López, Aldrich, Bernabé, Martos i Cuenca –equip inicial–; Hernández, Serra i Grima. REUS DEPORTIU: Molina, Platero, Ollé, Coy i Costa –equip inicial–; Selva, Salvat i Rubio. GOLS: 0-1 (1') Ollé. 0-2 (7') Costa. 1-2 (11') Hernández. 1-3 (19') Coy. 1-4 (27') Coy. 1-5 (36') Salvat. 1-6 (40') Coy. 2-6 (43') Aldrich. ÀRBITRES: I. Galán i Burgos. Blava a Alejandro Domínguez, tècnic del Reus, i a Hernández, del Tordera. FALTES: 11 el Tordera i 18 el Reus. COMENTARI: El Reus va aprovar l'assignatura pendent, els partits a fora –derrotes seguides a Calafell i a Sant Hipòlit de Voltregà–, a costa del Tordera. El conjunt del Baix Camp es va avançar quan només s'havien jugat 23 segons i va fer el 0-2 en el minut 7. El Tordera va reaccionar amb un gol d'Hernández. Coy va fallar un penal a 5:53 del descans però va marcar en el rebuig (1-3) i, inspirat (3 gols), va encarrilar el partit a l'inici del segon període (1-4).