Més hoquei

Goleja i continua a dalt

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva va vèncer el Mieres a domicili i torna a empatar a punts amb el líder de la primera estatal

LLORET5


MIERES0


El Lloret Vila esportiva va golejar el Mieres a domicili i torna a empatar a punts amb el líder de la primera estatal, el SHUM Grupo Maestre. Els lloretencs es van imposar en una pista força complicada, però no van poder assegurar el triomf fins als darrers minuts. David Plaza va avançar els selvatans en la primera meitat i Xavier Sulé va incrementar l'avantatge en l'inici del segon temps. El Mieres va continuar lluitant i va disposar d'ocasions, sobretot una falta directa per les deu faltes d'equip dels lloretencs. Marc Grau va sentenciar el partit en marcar dos gols en menys d'un minut quan en faltaven quatre per al final. David Plaza va completar la golejada.

El Lloret i el SHUM es jugaran el lideratge de la categoria en la propera jornada en el derbi selvatà que es disputarà a Maçanet de la Selva dissabte vinent.

CP MIERES: Álex Aguilar, Eduardo Isla, Pedro González, Alberto Gómez i Javier Quintanal –equip inicial–; Alejandro López, Adrian Monje, David Villamil, Jorge Rey i Abraham Martínez. LLORET VILA ESPORTIVA: Ferran Serra, Xavier Crespo, Jordi Carbó, David Plaza i Víctor Crespo –equip inicial–; Marc Grau, Àlex Grau, Xavier Sulé i Oriol Perarnau. GOLS: 0-1 (10') Plaza. 0-2 (26') Sulé. 0-3 (46'9 Marc Grau. 0-4 (47') Marc Grau. 0-5 (48') Plaza. ÀRBITRES: Martínez i Muñoz. FALTES: 9 del Mieres i 13 del Lloret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)