Internacional

El Barça jugarà la final a quatre

Lliga europea. El vigent campió i màxim favorit se les haurà amb el Breganze italià

VALDAGNO5


BARÇA8


El Barça va segellar ahir amb un altre triomf contra el Valdagno l'accés a la final a quatre de la lliga europea, en la qual defensarà el títol conquerit l'any passat. El rival del conjunt de Ricard Muñoz, que ahir va complir 100 partits a la banqueta, serà el Breganze del tècnic català Guillem Cabestany.

El partit va suposar el retorn a les pistes d'Aitor Egurrola, que es va fracturar una costella abans de la copa. Muñoz, per contra, no va poder comptar amb Pablo Álvarez, lesionat en un adductor.

Marín va obrir la llauna amb un tret llunyà però Ghirardello hi va respondre (1-1) en un contraatac. Marín (20') va disposar d'una directa per una blava al visitant López però Cunegatti, fi, la va aturar. En un rebuig, López va clavar l'1-2. Pascual va empatar en el segon temps però Ordóñez, que acabava de fallar una directa per una blava a Reinaldo, va tornar a avançar l'obstinat Valdagno. Gual, de falta directa –10a del Valdagno–, i Torra, de penal, van trencar per fi la resistència. A més, Egurrola, inspirat, va aturar una nova directa a Ordóñez i un penal i el Barça va posar la directa.

BARÇA: Egurrola, Gual, Reinaldo, Panadero i Marín –equip inicial–; Barroso, Pascual, Torra i Llorca. VALDAGNO: Cunegatti, Bertoldi, Ghirardello, Bicego i Ordóñez –equip inicial–; Oruste, López i Marchisini. GOLS: 1-0 (5') Marín. 1-1 (10') Ghirardello. 1-2 (23') López. 2-2 (30') Pascual. 2-3 (31') Ordóñez. 3-3 (36') Gual (FD). 4-3 (41') Torra (p). 5-3 (45') Panadero. 6-3 (46') Torra (p). 7-3 (47') Reinaldo (p). 8-3 (48) Marín. 8-4 (49') Oruste. 8-5 (49') Ordóñez. ÀRBITRES: Bleuzen i Esoli (FRA). Blava a Reinaldo, Barroso i López.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)