Internacional

Recuperar el títol

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola, amb nou catalans, juga la copa de les Nacions de Montreux, que no guanya des del 2007

La selecció espanyola disputarà des d'avui fins diumenge la 66a edició de la copa de les Nacions de Montreux. Espanya intentarà recuperar un títol que se li ha escapat en les tres darreres edicions i que no conquereix des del 2007. Portugal ha estat el seu botxí, i l'any 2013 la va derrotar en la final per penals després d'un empat a cinc gols. La selecció espanyola i la portuguesa han dominat la competició i cada una té 17 títols en el seu palmarès. La copa de les Nacions es disputa els anys en què també es juga el mundial i les seleccions la fan servir de banc de proves per consolidar els equips o incorporar nous jugadors.

El seleccionador espanyol, Quim Paüls, ha cridat cinc dels jugadors que van ser campions mundials el 2013, però no ha convocat figures com ara Pedro Gil, Marc Gual o Jordi Bargalló, fixos en els darrers campionats. El combinat estatal és prou contrastat per lluitar pel títol i està format per nou jugadors catalans: Ton Baliu, Xavier Barroso, Elagi Deitg, Carles Grau, Edu Lamas, Sergi Miras, Eloi Mitjans, Cristian Rodríguez i Àlex Rodríguez; i un asturià, Toni Pérez, que és el capità. Espanya jugarà en el grup A contra Alemanya, Suïssa i Portugal, mentre que en el grup B hi ha Angola, França, Itàlia i el Montreux, l'organitzador. Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)