Internacional

La final, contra Portugal

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola va derrotar Itàlia per un ajustat 1-2 en la semifinal de la copa de les Nacions de Montreux

La selecció espanyola es va classificar per a la final de la copa de les Nacions de Montreux en derrotar per un ajustat 1-2 Itàlia en la semifinal. Aquest vespre (20 h) Espanya, amb nou jugadors catalans, disputarà la final contra Portugal. La selecció portuguesa ha guanyat els darrers tres títols.

La primera meitat de la semifinal contra els italians va ser igualada i amb poques ocasions i es va mantenir el 0-0 inicial en el marcador. En la segona part els dos equips van anar a buscar la victòria. La selecció espanyola es va avançar amb un 0-2 gràcies als gols de Cristian Rodríguez i Eduard Lamas però Itàlia va fer l'1-2 quan quedaven 8' per al final. Espanya va saber aturar l'empenta dels italians, que buscaven l'empat, i es va classificar per a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)