Internacional

Espanya perd la final de la copa de les Nacions

Hoquei sobre patins. Portugal va guanyar per 3-2 i suma quatre títols consecutius

La selecció espanyola va tornar a topar amb Portugal i va perdre la final de la 66a edició de la copa de les Nacions de Montreux. Els portuguesos van guanyar el quart títol de manera consecutiva –tots contra Espanya–, i ja en tenen 18 en el seu palmarès. El combinat estatal no va poder recuperar un títol que no guanya des del 2007.

L'equip de Quim Paüls, amb nou jugadors catalans, sempre va anar amb un resultat desfavorable, ja que després del respecte inicial els portuguesos es van avançar. Toni Pérez va empatar però es va arribar al descans amb un 2-1 per a Portugal. A l'inici de la segona meitat els portuguesos van tenir ocasions i van disposar d'una falta directa. Novament Toni Pérez va ser el que va empatar aprofitant una falta directa. En els minuts següents Espanya s'hauria pogut avançar però no va tenir fortuna, i quan faltaven 2' per al final un contraatac va significar el 3-2 que va donar el títol a Portugal.

La tercera plaça va ser per a Itàlia, que va derrotar amb un gol d'or de falta directa (3-2) Angola. Alemanya va guanyar França (1-0) i va ser cinquena, i Suïssa va evitar el darrer lloc en vèncer el Montreux (3-2).