Internacional

L'Igualada queda eliminat

Final a quatre de la CERS. Un gol d'or en la pròrroga va deixar els igualadins sense disputar la final. L'Sporting jugarà aquest vespre contra el Reus Deportiu pel títol de campió

SPORTING3

IGUALADA2

Al Monbus Igualada se li va escapar la final de la CERS en la pròrroga per un gol d'or de falta directa. Els igualadins van lluitar per aconseguir la classificació, però s'hi van quedar a les portes. Uns minuts desencertats al final de la primera meitat, en què van desaprofitar dos penals i van encaixar dos gols (1-2), va pesar molt en la segona meitat contra un equip com l'Sporting, que va saber gestionar molt bé el seu avantatge. L'empat dos minuts abans del final va forçar la pròrroga, però un gol d'or els va eliminar.

La intensitat en el joc va ser la tònica de la primera meitat. Els dos equips van buscar la porteria contrària, però en els primers minuts els defenses van saber aturar les accions de perill del rival. Els igualadins van tenir un parell de bones ocasions gràcies a Dani López, un contraatac de Jaume Molas que el porter Ângelo Girão va desviar amb el casc i un fort xut de Ton Baliu que va fregar el pal. Cinc minuts abans del descans, els igualadins van tenir un penal, però Ton Baliu el va enviar fora. Aquí van començar dos minuts espectaculars, amb dos penals i tres gols. En la jugada següent al penal desaprofitat, João Pinto, Mustang, va avançar l'Sporting, i un minut després el porter Ângelo Girão va aturar un nou penal a Sergi Pla. Per fi, un contraatac de Ton Baliu va significar l'empat, però l'alegria va durar poc, ja que un minut després Tiago Santos, Losna, va tornar a avançar els portuguesos.

Amb el resultat a favor, l'Sporting va començar la segona meitat intentant controlar el joc, fent rodar la bola i allargant les seves accions d'atac. No arriscava ni buscava la porteria. Ben al contrari que els igualadins, que necessitaven marcar el gol de l'empat. Tot i això, els portuguesos van disposar d'alguna ocasió que el porter Elagi Deitg va saber resoldre. A mesura que passaven els minuts, l'Igualada dominava i el seu atac era continuat. Sergi Pla i Jaume Molas van tenir ocasions, però l'Sporting, cinc minuts abans del final, va tenir una falta directa a favor que Elagi Deitg va aturar. Quan faltaven dos minuts per al final, el capità de l'Sporting, Ricardo Figueira, va veure la targeta blava i Jaume Molas va transformar la falta directa en l'empat (2-2) i es va arribar a la pròrroga. En el temps suplementari, la victòria i la classificació es van decidir en el minut 54, quan Ton Baliu va fer una falta i va veure la targeta blava, i Ricardo Figueira va marcar la falta directa i va classificar l'Sporting.

ELS PROTAGONISTES

MONBUS IGUALADA: Elagi Deitg, Jaume Molas, Sergi Pla, Ton Baliu i David López -equip inicial-; Jassel Oller i Joan Muntané. SPORTING CP: Ângelo Girão, Ricardo Figueira, André Moreira, Tiago Santos i João Pinto -equip inicial-, Daniel Oliveira. GOLS: 0-1 (20') João Pinto. 1-1 (21') Ton Baliu. 1-2 (22') Tiago Santos. 2-2 (48') Jaume Molas, de falta directa. (pròrroga) 2-3 (54') Ricardo Figueira, de falta directa. ÀRBITRES: Masimiliano Carmazzi i Ulderico Barbarisi (Itàlia). Van mostrar targeta blava a Ricardo Figueira i Ton Baliu.
Era un somni per a tots. El que he fet no ho hauria d'haver fet. Tota la CERS es visualitza en una jugada
Ton Baliu
cAPITÀ DE L'IGUALADA
Hem intentat posar-hi intensitat i compensar el nostre desavantatge en el resultat
Francesc Monclús
ENTRENADOR DE L'IGUALADA
És un cop molt dur. És la segona derrota en semifinals en dos anys consecutius. Sap greu pels jugadors, que s'hi han bolcat