Més hoquei

Massa hipoteca

Hoquei sobre patins. El 4-1 de la primera part va condemnar el Blanes tot i la reacció

BLANES6

VILANOVA7

Derrota del Blanes contra un rival directe en la zona mitjana de la taula classificatòria de la primera estatal d'hoquei sobre patins. El 4-1 encaixat pel conjunt de Sergio Alonso en la primera part va ser una llosa excessiva malgrat l'esforç dels seus jugadors en la segona part. Els selvatans van reaccionar amb cinc gols estèrils en la segona meitat.

VILANOVA: Escofet, Córdoba, Aragonès, De Eguia i Cristià –equip inicial–; Cuievas, Muntané, Salvadó i Macià. BLANES: Ortega, Cantero, Llinàs, Aguirre i Carmona –equip inicial–; i Kimi. GOLS: 0-1 (10') Aguirre. 1-1 (10') Salvadó. 2-1 (19') Salvadó. 3-1 (22') Salvadó. 4-1 (23') Cuevas. 4-2 (27') Cantero (FD). 5-2 (32') De Eguia. 5-3 (44') Cantero. 6-3 (46') Macià. 6-4 (46') Cantero. 7-4 (48') Aragonès. 5-5 (48') Cantero. 7-6 (49') Aguirre. ÀRBITRES: Gorina i Godia. Blava a Kimi. FALTES: 7 el Vilanova i 11 el Blanes.