Més hoquei

El Barça fa el doblet

Hoquei sobre patins. Va guanyar el català júnior contra el Tordera i l'infantil contra el Manlleu. Els finalistes es classifiquen per a l'estatal

El FC Barcelona va fer el doblet en els campionats de Catalunya júnior i infantil que es van disputar el cap de setmana a les localitats de Cambrils i Juneda, respectivament. En la competició júnior, els blaugrana van derrotar en la final el Tordera 5-3, mentre que en la categoria infantil es van imposar al Manlleu en els llançaments de faltes directes, després que el partit finalitzés amb un empat a tres gols. Els dos finalistes de cada categoria van aconseguir la classificació per disputar el campionat d'Espanya, que es jugarà del 8 al 10 de maig. Els júniors aniran a Alcoi i els infantils a la localitat extremenya de Burguillos.

La tercera posició en la categoria júnior va ser per al Noia, que va superar per un ajustat 3-2 el Caldes, mentre que el Lloret va aconseguir la cinquena plaça en vèncer el Vic en les faltes directes. En els infantils, l'Arenys de Munt B va superar 3-2 el Caldes B i va aconseguir la tercera posició del podi. El Vendrell va ser el cinquè en vèncer el SHUM B 5-4. En l'edat infantil dos equips del SHUM es van classificar per a la fase final del català i van estar entre els vuit millors. L'equip C va ser setè.

El júnior a Cambrils
Final
Barça - Tordera
5 - 3
Tercer i quart lloc
Noia - Caldes
3 - 2
Cinquè i sisè lloc
Lloret - Vic
2 - 2 (2-1 f.d.)
Setè i vuitè lloc
Voltregà - Sant Cugat
7 - 7 (1-0 f.d.)
L'infantil a Juneda
Final
Barça - Manlleu
3 - 3 (1-0 f.d.)
Tercer i quart lloc
Arenys de Munt B - Caldes B
3 - 2
Cinquè i sisè lloc
Vendrell - SHUM B
5 - 4
Setè i vuitè lloc
SHUM C - Lleida
3 - 2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)