Més hoquei

El Lloret júnior, cinquè

Hoquei sobre patins. Els dos equips del SHUM van acabar en la sisena i la setena posició del campionat de Catalunya infantil

L'equip júnior del Lloret va acabar en la cinquena posició en el campionat de Catalunya de la categoria que es va disputar aquest cap de setmana a Cambrils. Els lloretencs van empatar a dos gols amb el Vic en l'últim, però el van derrotar en les faltes directes.

En el català infantil que es va disputar a Juneda hi van participar dos equips del SHUM, que van aconseguir la sisena i la setena posició. L'equip B va lluitar per la cinquena plaça amb el Vendrell i va perdre per un ajustat 5-4, mentre que el conjunt C es va enfrontar al Lleida per evitar la darrera posició i la victòria per 3-2 el va situar en el setè lloc.

En les dues categories el títol va ser per al FC Barcelona, que va fer el doblet. En la categoria júnior, els blaugrana van derrotar en la final el Tordera per 5-3, mentre que en la infantil es van imposar al Manlleu en els llançaments de faltes directes, després que el partit acabés amb un empat a tres gols. Els dos finalistes de cada categoria es van classificar per disputar el campionat d'Espanya, que es jugarà del 8 al 10 de maig. Els júniors aniran a Alcoi i els infantils, a la localitat extremenya de Burguillos.

El júnior a Cambrils
Final
Barça - Tordera
5 - 3
Tercer i quart lloc
Noia - Caldes
3 - 2
Cinquè i sisè lloc
Lloret - Vic
2 - 2 (2-1 f.d.)
Setè i vuitè lloc
Voltregà - Sant Cugat
7 - 7 (1-0 f.d.)
L'infantil a Juneda
Final
Barça - Manlleu
3 - 3 (1-0 f.d.)
Tercer i quart lloc
Arenys de Munt B - Caldes B
3 - 2
Cinquè i sisè lloc
Vendrell - SHUM B
5 - 4
Setè i vuitè lloc
SHUM C - Lleida
3 - 2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)