Més hoquei

El Lloret pujarà a l'OK Lliga si venç el Caldes

Hoquei sobre patins. S'enfronten en un partit ajornat de la primera estatal

El Lloret Vila Esportiva pot aconseguir l'ascens a l'OK Lliga aquesta nit, si venç en la seva visita a la pista del Caldes Recam Làser (21.00 h) en un partit ajornat de la primera estatal. Quan falten tres jornades per al final, i amb nou punts en joc, els lloretencs són els líders, amb 51 punts, i en tenen vuit de marge sobre el quart classificat i el primer que no puja, que és l'Arenys de Munt, i nou respecte del mateix Caldes, que és el cinquè, amb 42 punts.

El partit no serà gens fàcil per als lloretencs, ja que el Caldes necessita la victòria per tornar a situar-se en la tercera posició i continuar aspirant a finalitzar entre els tres primers llocs que fan pujar a la màxima categoria. En la primera volta en el partit jugat a Lloret de Mar hi va haver un empat a tres gols. Si els selvatans empaten o perden no pujaran avui, però ho podrien fer el cap de setmana vinent, ja que juguen en el seu pavelló contra el Mieres, un equip de la zona baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)