Més hoquei

El Lloret pot pujar avui

Hoquei sobre patins. Els lloretencs han de guanyar el Mieres i esperar que el Caldes, quart, ensopegui a la pista del Blanes

El Lloret podrà celebrar el seu retorn a l'OK Lliga amb la seva afició si avui (20.30 h) guanya el partit de la 24a jornada de la primera estatal contra el conjunt asturià del Mieres i el Caldes no guanya a la pista del Blanes. Els lloretencs tenen 51 punts, sis d'avantatge sobre el Caldes (45), quan falten tres jornades –nou punts – per jugar, i si tots dos guanyen es mantindrà la diferència. Els vallesans tenen l'average particular a favor seu, ja que van empatar a Lloret (3-3) i van guanyar a casa (4-1). Si el Caldes empata o perd en la seva visita a Blanes i el Lloret guanya, ja no el podria atrapar. Respecte al cinquè, el Sant Feliu (44), els lloretencs hi tenen set punts d'avantatge, però els vallesans van jugar ahir, van perdre i no els poden atrapar.

La temporada passada el Lloret va ser un dels tres equips que van baixar de l'OK Lliga, i ho va fer en l'última jornada, tot i guanyar l'últim partit. Ara pot tornar a assolir l'ascens. Aquesta fita els lloretencs ja l'han aconseguit en tres ocasions anteriors. El seu primer ascens a la màxima categoria va ser en la campanya 1985/86, en ser segon de la promoció, i en la següent va debutar a la divisió d'honor, que era com s'anomenava. El segon ascens va arribar en el curs 2001/02 en ocupar la primera posició de la classificació de la primera estatal i el tercer, en la temporada 2011/12, en què també va ser el primer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)