Més hoquei

Pujol no seguirà en el SHUM

Hoquei sobre patins. El club ha decidit que el tècnic no continuarà la temporada vinent. Ara tots estan centrats a aconseguir l'ascens

L'entrenador del SHUM de la primera estatal d'hoquei sobre patins, Gerard Pujol, no continuarà a l'equip la temporada vinent. El club va decidir que hi ha d'haver un canvi i ja ha parlat amb el tècnic per fer-li saber la seva decisió. L'entrenador osonenc acabava el seu contracte al final d'aquest curs.

Gerard Pujol va arribar al Shum el juny del 2013 per fer-se càrrec de l'equip, que acabava de baixar de l'OK Lliga. L'objectiu era el retorn a la màxima categoria i en la primera temporada el SHUM s'hi va quedar a aprop, ja que va ser quart, el primer que no va pujar. Aquesta temporada els maçanetencs estan a punt d'aconseguir-ho. Ocupen la segona posició de la primera estatal i si guanyen demà a la pista del Lloret, el líder, pujaran. Si no guanyen, podrien aconseguir l'ascens en l'última jornada, en què jugaran a casa davant el seu públic contra l'Alcobendas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)