Més hoquei

El Girona puja

Hoquei sobre patins. Els gironins van guanyar per la mínima el Tona (4-3)

El Girona va aconseguir l'ascens a la primera estatal després de guanyar per un resultat molt ajustat, de 4-3, el Tona. Els gironins es van assegurar el primer lloc de la primera nacional –l'únic que dóna l'ascens– quan falten dues jornades per al final de la lliga. El Girona té 72 punts, set més que el Palafrugell –segon amb 65–, quan només queden dues jornades per al final i sis punts per disputar.

La victòria del Girona contra el Tona, el tercer classificat, no va ser gens fàcil i només va arribar a 45 segons del final. Els gironins es van avançar amb un 3-1, però els nervis per la possibilitat de pujar en aquesta jornada i davant el seu públic va començar a passar factura a l'equip i el Tona ho va aprofitar per marcar tres gols i empatar. No va ser fins a l'últim minut que els gironins no van poder resoldre l'enfrontament. Van tenir una falta directa al seu favor i Pelicano va ser l'encarregat de xutar-la. Va marcar i el Girona va aconseguir la victòria i l'ascens.

El conjunt gironí ha dominat la categoria i en els 28 partits que ha disputat ha aconseguit 23 victòries, tres empats i només dues derrotes. És el tercer equip que més gols ha marcat, amb un total de 135, i és el que menys gols ha encaixat, només 56.