Internacional

Inalterable ordre mundial

Hoquei sobre patins. Paüls no amaga que els únics equips que aspiren al campionat del món són Espanya, Portugal, l'Argentina i Itàlia

El seleccionador espanyol, Quim Paüls, va dir ahir al CAR de Sant Cugat en la concentració que fa l'equip espanyol que tant el seu equip, format per nou catalans i un asturià, com l'Argentina, Portugal i Itàlia són els únics favorits per endur-se el mundial de França, que començarà el dia 20. Respecte de la fase de grups, però, va advertir de la perillositat de França, l'amfitriona, i d'Angola, “amb molts jugadors portuguesos i un argentí”, i va admetre que Holanda està “un punt per sota”. “L'avantatge de ser campió és que no trobes ni l'Argentina ni Portugal fins a la final, si hi arribes. Per contra, tindríem Itàlia en una hipotètica semifinal i és la campiona d'Europa”, va afirmar. Qüestionat sobre les baixes significatives dels blaugrana Pablo Álvarez i Matías Pascual amb l'Argentina, es va remetre a un context més general: “Tenint en compte els planters que hi ha a Catalunya i San Juan, les dues seleccions poden assumir baixes i mai és excusa. Nosaltres tampoc tenim Torra, Panadero ni Sergi Fernández.” Paüls afrontarà el seu primer mundial després de debutar i perdre l'europeu d'Alcobendas l'any passat: “Guanyar sempre és una pressió i potser haver perdut t'ajuda a treure't el cartell que sempre guanyes. La pressió ben entesa és positiva i també és evident que els cinc títols mundials anteriors generen responsabilitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)