OK Lliga

Edu Lamas diu que arriba “al millor club del món”

Hoquei sobre patins. El Barça va presentar el jove defensa de 24 anys i completa així la plantilla per a la temporada vinent

El FC Barcelona va presentar Eduard Lamas, amb el qual completa la plantilla per a la temporada vinent. El defensa de 24 anys va afirmar: “Estic molt content d'arribar al millor club del món”, i va explicar que era un pas endavant en la seva carrera i tot un repte. Edu Lamas arriba provinent del Liceo, on ha jugat tota la seva vida, a excepció d'una cessió al Cerceda. El club gallec el presideix el seu pare i el jugador va dir que havia estat una decisió difícil de prendre. “El meu pare em va dir que endavant i, com a president, suposo que li sap greu que marxi de l'equip en què m'he format com a jugador.”

L'entrenador del Barça, Ricard Muñoz, va dir de Lamas durant la presentació que malgrat la seva joventut incorporen un jugador expert en l'OK Lliga i el va qualificar “com un dels millors defensors que hi ha a Europa i que ens aportarà molt equilibri”. Aquesta temporada han arribat al Barça Xavi Costa, Lucas Ordóñez i Edu Lamas. El tècnic també va dir que “era el moment de fer una transformació progressiva i crec que tindrem una plantilla amb jugadors amb ganes d'aconseguir èxits i títols”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)