Més hoquei

Citylift patrocinarà també el Girona CH

Hoquei sobre patins. L'empresa d'ascensors i el club van tancar un acord per aquest curs i el següent

L'empresa gironina d'ascensors Citylift serà el patrocinador principal del Girona Club Hoquei aquesta temporada i la següent, segons l'acord que es va fer oficial ahir i mitjançant el qual l'equip femení d'OK Lliga i l'equip masculí de la primera estatal passaran a dir-se Citylift Girona Club Hoquei i lluiran el logotip de l'empresa a la part frontal de la samarreta.

Aquest curs que ve serà el del 75è aniversari del club gironí, que té l'equip masculí en la segona categoria en l'àmbit estatal –s'ha marcat com a objectiu pujar a l'OK Lliga– després de l'ascens assolit el curs passat a una categoria en què no jugava des de feia deu temporades, i el femení en la màxima categoria –va haver de lluitar per la permanència fins a final de temporada.

El club gironí s'ha marcat també l'objectiu de potenciar la seva base, actualment formada per quinze equips. El Girona CH té aquest any una nova junta directiva i el seu president, Marc Avellaneda, va dir que volen ser un club de referència en les categories de promoció i que la seva intenció és tenir equips en totes les categories –ara no hi ha júnior–, i fins i tot en algunes no els fa res tenir-ne fins a quatre. El president va explicar que en les categories dels petits la intenció és que hi hagi equips per als que vulguin competir i d'altres per als que vulguin fer esport i jugar. La nova junta del Girona també dóna importància als equips femenins i en volen fer dos de mini femení, a banda de tenir les noies jugant en diferents equips mixtos.

Vinculació esportiva

“Aquests acords ressalten la vinculació de l'empresa amb els seus orígens gironins, tot i que alhora la gran trajectòria dels equips ens permet projectar-nos en l'àmbit estatal. Tenim presència arreu del territori”, va dir el director general de l'empresa d'ascensors, Cayetano Pérez, sobre l'acord de patrocini que s'afegeix als del Club Escola Bàsquet Girona i l'Spar Citylift Girona que ja tenia la temporada passada, el presentat recentment del Girona FC –la setmana passada– i el del CPA Girona, guanyador del concurs de patrocini organitzat per l'empresa i que acosta les patinadores al campionat del món de grups de xou a Cali (Colòmbia) aquest mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)