Més hoquei

El Citylift Girona tanca la plantilla

Hoquei sobre patins. El conjunt gironí ha incorporat Manel Garcia i Josep Hernández

El Citylift Girona ja ha tancat la plantilla per afrontar el debut a primera estatal aquesta campanya. El conjunt gironí ha donat a conèixer els dos fitxatges que ha fet per reforçar l'equip; es tracta de Manel Garcia i Josep Hernández, tots dos provinents del Tordera, que l'any passat va jugar en l'OK Lliga.

Manel Garcia és un defensa de 28 anys amb molta experiència en la màxima categoria i ha jugat al Tordera, el Blanes, l'Alcoi i el Vilanova, equip amb el qual va guanyar la copa de la CERS l'any 2011. Josep Hernández és el cas contrari, un jove de 20 anys però amb un gran futur. També té experiència en les lligues estatals.

Aquestes dues incorporacions del Girona completen una plantilla que estarà entrenada per Ramon Benito, el nou director tècnic i entrenador del primer equip. El conjunt gironí ha renovat el gruix de l'equip que va aconseguir la primera posició de la lliga nacional i l'ascens a la categoria estatal. Són el porter Jaume Llaverola i els jugadors Raúl Pelicano, Sergi Canet, Borja Ramon, Marc Gómez, Gerard Illa i Mateo Cuervo. Els gironins buscaran la permanència en aquest primer any però ja s'han marcat pujar a l'OK Lliga com a màxim en dues temporades.

Tot el calendari

El calendari de la primera estatal es va sortejar dijous i avui el publiquem sencer amb els emparellaments del Citylift Girona i el Palafrugell, els dos equips gironins que disputaran la segona categoria estatal aquesta temporada.

MANTÉ L'EQUIP

El Girona ha renovat set dels jugadors que van aconseguir l'ascens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)