Internacional

Continuen imbatudes

Hoquei sobre patins. L'equip espanyol va derrotar clarament Alemanya (0-3) i avui es disputarà la medalla d'or amb Portugal

La selecció espanyola femenina continua invicte i líder de la classificació de l'europeu després de la disputa del partit de la quarta jornada. L'equip de Quim Puigvert, amb nou jugadores catalanes, es va imposar a Alemanya (0-3) en un enfrontament fàcil en què encara hauria pogut eixamplar més el marcador.

Laura Puigdueta va obrir el marcador en el minut 7. María Díez va obrir forat (15') amb un gol de penal i va disposar d'una altra pena màxima per posar el 3-0 quan faltaven pocs segons per al final del primer temps, però va fallar el tir.

En el minut 4 de la represa, Díez no va fallar després d'una bona combinació amb Puigdueta i va tornar a marcar. Van ser els minuts de més domini de l'equip espanyol. Amb possessions llargues i recuperacions ràpides després de xutar, Alemanya va ser una mera joguina en mans de les jugadores de Puigvert, que, malgrat tot, no van tornar a marcar. Avui Espanya es jugarà la medalla d'or contra Portugal (21 h).

ALEMANYA: De Beauregard, Hartje, Wichardt, F. Nuebert, K. Neubert, La Rocca, Firll, Johansson, Henckels i Klein. ESPANYA: Vicente, Lee, Puigdueta, Tarrida, Casarramona, Font, Díez, Busquets, González i Bernadas. GOLS: 1-0 (7') Puigdueta, 2-0 (15') Díez, de penal, 3-0 (24') Díez. ÀRBITRES: Rizzotti i Pinto. Van mostrar targeta blava a K. Neubert, d'Alemanya, i a Lee, d'Espanya.