Internacional

La segona meitat porta la primera victòria

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola va debutar en el mundial sub-20 de Vilanova derrotant clarament Anglaterra

La selecció espanyola va debutar en el mundial sub-20 que es va inaugurar, ahir, a Vilanova i la Geltrú amb una clara victòria contra Anglaterra (6-1). Espanya, amb vuit jugadors catalans, va estar molt més encertada de cara a gol en la segona meitat i es va distanciar en el resultat. El gallec César Carballeira i l'osonenc Ferran Font van ser dels més destacats i van marcar dos gols cadascun. El partit es va iniciar amb un gol d'Espanya, però, dos minuts després, els anglesos ja havien empatat. En aquesta primera meitat, el porter Martí Serra va evitar bones ocasions d'Anglaterra i els seus companys van enviar dues boles al pal i van desaprofitar una falta directa. Carballeira va fer el seu segon gol a dos minuts del descans i es va arribar a la mitja part amb un 2-1. La segona part es va iniciar amb domini d'Espanya i Font va fer dos gols molt seguits. A partir d'aquí, els partit va ser més assequible i es van sumar els tres primers punts.

ESPANYA: Martí Serra, Ignacio Alabart, César Carballeira, Roger Acsensi i Ferran Font –equip inicial–; Nil Roca, Sergi Llorca, Sergi Aragonès, Arnau Xaus i Blai Roca. ANGLATERRA: Allander, Mount, Lightfoot, Neville i Jones –equip inicial–; Pembrey, Greenwood, Branchett, Pickering i Oakes. GOLS: 1-0 (5') Carballeira. 1-1 (7') Nevilla. 2-1 (18') Carballeira. 3-1 (21') Font. 4-1 (23') Font. 5-1 (29') Llorca. 6-1 (31') Alabart. ÀRBITRES: Andrisani (Itàlia) i Vieira (Portugal). Van mostrar targeta blava a Neville.