Internacional

El Vilafranca goleja en el seu retorn a la CERS (9-0)

Copa de la CERS. El Voltregà va vèncer ajustadament (3-2) el Saint-Omer

Els dos conjunts catalans que van iniciar la copa de la CERS van guanyar els partits d'anada de la primera eliminatòria però de manera diferent. El Cafès Novell Vilafranca va golejar el conjunt suís del Montreux per 9-0 i ja ha deixat sentenciat el pas als vuitens de final. La primera meitat va ser anivellada, el porter visitant va estar encertat i es va arribar al descans amb un 1-0. En la segona, però, els primers xuts es van transformar en gols i els jugadors visitants van deixar d'oposar resistència. Tots els jugadors van tenir minuts i es va arribar al 9-0 final. El Voltregà va derrotar per un 3-2 el Saint-Omer francès en un partit molt anivellat. Es va arribar al descans amb l'empat a un gol. En la tornada els osonencs hauran de lluitar força per superar l'eliminatòria. El Cerceda va perdre a la pista del Matera italià per 5-1 i l'Alcoi ho va fer a la del
Ginebra suís per un ajustat 5-4.