OK Lliga

Els quatre primers juguen fora de casa

Hoquei sobre patins. Desplaçaments interessants d'uns equips que només estan separats per dos punts en la part alta de la classificació

Els quatre primers classificats de l'OK Lliga afronten quatre desplaçaments complicats. Tots buscaran la victòria per no cedir terreny en aquesta lluita de la zona alta que els manté amb només dos punts entre ells. El líder, el Vic, visita el Vallès Calafell, que està en zona de descens, ha encadenat quatre derrotes i necessita punts com sigui. Els osonencs volen mantenir l'avantatge per consolidar-se dimarts, que es disputen els dos partits que quedaven pendents de les primeres jornades –Vic-Lleida i Caldes-Igualada–. El Liceo, el segon, jugarà a la pista del Lloret Vila Esportiva, que està en la zona mitjana baixa de la taula, mentre que el Barça Lassa –tercer– es desplaça a les Comes, on l'Igualada Calaf Grup, que ha encadenat dues derrotes, intentarà reaccionar. Finalment, el Reus té un compromís complicat a la pista del Vilafranca. Els reusencs han guanyat els quatre partits fora de casa i volen continuar amb aquesta ratxa contra un equip que ha perdut la condició d'invicte a Galícia però que a casa no ha perdut, i ha obtingut tres empats –un contra el Vic– i una victòria contra el Barça. El duel entre el Voltregà i l'ICG Software Lleida enfronta dos equips de la zona mitjana que estan empatats i fa diverses jornades que no puntuen. El SHUM Balder Técnica i el Recam Làser Caldes disputaran un altre duel entre equips de la mateixa zona; ells lluiten per allunyar-se de la zona de descens i tots dos tenen ratxes de bons resultats. Demà tancaran la jornada el partit entre el Noia Freixenet i el Moritz Vendrell, dos equips que es volen reenganxar a la zona alta, i el Cerceda-Alcoi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)