OK Lliga

Lliçó d'efectivitat

Ok Lliga. Els blaugrana van guanyar a la pista de l'Igualada, que va oposar resistència molts minuts

Ok lliga
Jornada 9

El Barça Lassa es va imposar a la pista de l'Igualada Calaf Grup en un partit que no va ser brillant però en què es va mostrar molt efectiu. La primera meitat va estar força anivellada i tots dos equips van tenir ocasions. L'únic gol de la primera meitat va arribar després d'un xut de Panadero que Baliu va fer entrar en la pròpia porteria. En aquesta primera meitat també va destacar un xut al travesser de Barroso i una bona aturada d'Egurrola en els segons abans del descans. En la represa el Barça va ser quan va mostrar la seva efectivitat. Álvarez va agafar avantatge i quan faltaven deu minuts per al final els igualadins, amb Molas, van fer l'1 a 2 de penal. Els blaugrana van saber sentenciar en els últims deu minuts amb gols de Panadero i d'Ordóñez.

IGUALADA 1 BARÇA 4

IGUALADA CALAF GRUP: Deitg, Baliu, Molas, Pla i Dani López –equip inicial–; Muntané, Galbas i Garreta. FC BARCELONA LASSA: Egurrola, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez –equip inicial–, Barroso, Eduard Lamas i Ordóñez. GOLS: 0-1 (9') Panadero. 0-2 (32') Álvarez. 1-2 (40') Molas, de falta directa. 1-3 (43') Panadero. 1-4 (48') Ordóñez. ÀRBITRES: S. Mayor i A. Vega. FALTES: 11 l'Igualada i 12 el Barça.