OK Lliga

El cuer suca a Vilafranca

Hoquei sobre patins. L'Alcoi va aprofitar la baixa de Rocasalbas i el cop que arrossega Navarro en un genoll per sumar el seu primer triomf

El Cafès Novell Vilafranca va cedir ahir els tres punts contra l'Enrile Pas Alcoi, el cuer despenjat de l'OK Lliga –va segellar el seu primer triomf–, víctima dels problemes físics que el van limitar en el partit pendent de l'onzena jornada. El conjunt local no va poder disposar de Roger Rocasalbas, que es va fer una distensió a la clavícula en el partit de la CERS a Portugal i que en té per a uns vint dies. Marc Navarro, un altre dels puntals dels de Jordi Garcia, va jugar pocs minuts per culpa d'un cop al turmell. Els penedesencs, que van llançar molt a porteria, però amb poca selecció, fa cinc jornades que no guanyen després d'haver signat un gran inici. Edu Fernández, el jugador més incisiu del Vilafranca, va tenir la gran ocasió del primer temps en un penal (20') que Marc Grau, el millor visitant, va aturar. Fernández també va enviar una bola al pal en el primer període. Tot just arrencar el segon temps, Carlos Pérez va avançar l'Alcoi (0-1) amb un tir de fora que va entrar plorant. El consol era que els de Diego Mir estaven carregats de faltes. Abans de la desena, però, l'Alcoi va tenir un penal estèril llançat per Marc Figa (33'). L'Alcoi va cometre la desena quan faltaven 5:54 per al final. Sense l'especialista Rocasalbas, el llançador va ser Edu Fernández (44'), però Grau va seguir inexpugnable.

VILAFRANCA 0 ALCOI 1

CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Camps, Galán, Rubén Fernández, Vázquez i Edu Fernández –equip inicial–; Martí i Navarro. ENRILE PAS ALCOI: Grau, Formatjé, Mangas, Cañellas i Carlos Pérez –equip inicial–; Gonzalo Pérez, Figa, i Aguilar. GOLS: 0-1 (29') Carlos Pérez. ÀRBITRES: Tavera i López Expósito. FALTES: 9 el Vilafranca i 14 l'Alcoi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.