Més hoquei

Bogeria de gols al final

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va empatar a Tordera després de tenir avantatge (0-3) i entrar en l'últim minut al davant

TORDERA 4 GIRONA 4

CP TORDERA: Jordi López, Bernabé Garcia, Gurri, Teixidó i Aguirre –inicial–; Torner, Cantero, Serra, Grima i Sahun. CITYLIFT GIRONA: Llaverola, Illa, Pelicano, Borja Ramón i Hernández –inicial–; Manel Garcia, Canet i Bellido. GOLS: 0-1 (4') Pelicano. 0-2 (12') Borja Ramon. 0-3 (20') Pelicano. 1-3 (47') B. Garcia (f.d.). 2-3 (48') Serra. 3-3 (49') B. Garcia. 3-4 (49') Pelicano. 4-4 (50') Cantero. ÀRBITRES: D. Godia i S. Baños. Van mostrar targeta a Aguirre i Pelicano. FALTES: 7 del Tordera i 12 del Girona. COMENTARI: El Citylift Girona només va poder empatar en la seva visita a la pista del Tordera, en un partit que es va tornar boig pel que fa a marcar gols en els darrers tres minuts. Els gironins encadenaven vuit victòries consecutives i van cedir un empat. Els visitants es van avançar en el minut quatre de partit i en l'inici de la segona part es van situar amb un 0-3. A tres minuts del final els maresmencs van iniciar la remuntada i van aconseguir empatar a un minut del final. Pelicano –va fer tres gols– va tornar a marcar (3-4) i els gironins van entrar en el darrer minut del partit amb avantatge. La lluita era intensa pels punts i els dos equips estaven encertats davant la porteria contrària. A només 33 segons de la fi, Cantero va empatar per al Tordera.