OK Lliga

Incertesa fins al final

OK Lliga. El Noia va empatar en el darrer minut, però uns segons després el Vilafranca va tornar a marcar i es va adjudicar el derbi

NOIA2
VILAFRANCA3

NOIA FREIXENET: Lluís Gil, Albesa, Caldú, Del Amor i Esteller –equip inicial–; Rosa, Xaus i Borja Ferrer. CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Camps, Rocasalbas, Galán, Navarro i Edu Fernández –equip inicial–; Vázquez i Rubén Fernández. GOLS: 0-1 (15') Vázquez. 0-2 (42') Rocasalbas, de falta directa. 1-2 (42') Rosa. 2-2 (50') Esteller. 2-3 (50') Rocasalbas. ÀRBITRES: I. González i J. Sánchez. FALTES: 12 del Noia i 9 del Vilafranca. COMENTARI: El derbi de l'Alt Penedès de l'OK Lliga va ser per al conjunt de la capital, però no es va decidir fins als darrers segons del partit. El públic va poder gaudir d'un bon joc, de gols, d'emoció i d'incertesa fins al xiulet final. L'enfrontament va ser molt entretingut i els dos entrenadors van intentar posar sobre la pista totes les seves armes tàctiques i van fer bellugar molt sovint les banquetes donant entrada a jugadors diferents per portar-les a terme. El Vilafranca va marcar el primer gol en la primera meitat gràcies a Vázquez i després es va dedicar a controlar el partit. El Noia ho va intentar, però el porter visitant Camps va estar encertat i es va arribar al descans amb el mínim 0-1. En la segona meitat els locals van fer el seu segon pal i els visitants van disposar d'una falta directa que el porter Lluís Gil va aturar. El Vilafranca buscava jugades llargues en atac i quan va tenir una falta directa a favor Rocasalbas la va aprofitar per fer el 0-2. El Noia va reaccionar tot seguit. Va servir de centre Rosa, va xutar de lluny i va fer l'1-2 set segons després. Els locals ho van continuar intentant i en el darrer minut i sense porter i amb cinc jugadors de pista, Esteller va empatar. El Vilafranca va servir de centre i va perdre la bola, Esteller va intentar anar cap a la porteria contrària però li van robar la bola, i Rocasalbas, decidit, es va plantar davant Lluís Gil i el va afusellar, aconseguint el gol de la victòria per als vilafranquins.