OK Lliga

El Reus Deportiu torna a ensopegar

OK Lliga. Va empatar a casa contra el SHUM en el moment més inoportú, uns dies abans d'afrontar la copa

El Reus Deportiu no va saber explotar al màxim les qualitats del seu jugador Marc Coy, autor de tots els gols del seu equip, va acabar empatant contra el SHUM Balder Técnica, i arribarà, doncs, a la copa del Rei amb sensacions agredolces. Els roig-i-negres van anotar quatre gols i tots van portar la signatura del seu davanter, però no van ser suficients per acabar guanyant, ja que els gironins van oferir molta guerra i, de la mà de Ferran Garcia –autor d'un hat-trick–, van acabar emportant-se un punt del Palau d'Esports. Amb aquest resultat l'equip reusenc veu com la quarta posició encara és lluny, mentre que el conjunt maçanetenc mira de fugir com pot del descens. Els locals van dur sempre la iniciativa en el marcador, però només va ser això, la iniciativa, ja que sempre va haver-hi resposta visitant a cada acció encertada de Marc Coy. Va succeir en el primer temps, en què només es van veure dos gols, anotats pels dos protagonistes de la nit. Després, tres dianes més per bàndol van mantenir la igualtat. Dues errades van ser clau per a l'equip d'Enrico Mariotti per explicar l'empat: primer, no va saber mantenir el doble avantatge que va tenir (3-1 i 4-2) refredant el partit, mentre que després va tornar a mostrar la seva poca punteria en les faltes directes, fallant les dues que va tenir. En canvi, el SHUM, no va perdre mai la fe, a més, va transformar les seves dues directes, i demostra un cop més que fora de casa rendeix millor que al seu pavelló.

REUS4
SHUM4

REUS DEPORTIU: Molina, Platero, Rubio, Ollé i Coy –cinc inicial–, Salvat i Raül Marín. SHUM BALDER TÉCNICA: Núñez, Neves, Parra, Martos i Lluís Ferrer –cinc inicial–; Ignasi López, Ferran Garcia i Gelmà. GOLS: 1-0 (5') Coy. 1-1 (9') Ferran Garcia, de falta directa. 2-1 (26') Coy. 3-1 (29') Coy. 3-2 (34') Parra. 4-2 (40') Coy, de penal. 4-3 (43') Ferran Garcia, de falta directa. 4-4 (44') Ferran Garcia. ÀRBITRES: R. Burgos i I. Galán. Van mostrar targeta blava a Raül Marín, Coy i Ignasi López. FALTES: 13 del Reus i 17 del SHUM.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)