El Vendrell assalta l'Olímpic i evita que el Vic se situï segon

OK Lliga. Els de Pérez tallen la mala ratxa i segueixen en la lluita per jugar la lliga europea

VIC3
M. VENDRELL4

VIC: Serra, Burgaya, Ordeig, Bancells i Font –equip inicial–; Casas i Presas. MORITZ VENDRELL: Fernández, Creus, Mitjans, Ferrer i Gil –equip inicial–; Martínez i Aldrich. GOLS: 1-0 (9') Font. 1-1 (19') Ferrer. 1-2 (21') Gil. 2-2 (26') Burgaya. 3-2 (31') Bancells, de penal. 3-3 (33') Creus, de falta directa. 3-4 (38') Ferrer. ÀRBITRES: González i Villar. FALTES: 14 el Vic i 9 el Vendrell. COMENTARI: El Vic, amb Serra de porter titular i sense Cristian Rodríguez, no va aprofitar contra el Moritz Vendrell l'empat del Liceo a Riazor per situar-se en el segon lloc de l'OK Lliga. Els penedesencs, en canvi, tot i la baixa per sanció de Sergi Miras, van tallar una ratxa de tres derrotes seguides i fan un pas endavant en el seu objectiu d'acabar quarts per tornar a jugar la lliga europea el curs vinent. Font va avançar els locals, però la rèplica dels de Guillem Pérez va ser contundent. Jordi Ferrer i Francesc Gil van marcar abans de la mitja part. El Vic va arribar al descans amb un resultat advers (1-2) i amb vuit faltes acumulades. Els visitants, en canvi, només n'havien fet quatre. El gol de Jordi Burgaya en els primers compassos de la segona part va semblar clau (2-2). Bancells, de penal, va tornar a posar al davant els de Ferran Pujalte. Però la història es va repetir i el Moritz va reaccionar. Creus, de falta directa, i Ferrer van tornar a posar els penedesencs al davant.