OK Lliga

Hoquei patins

OK Lliga

El Lloret baixa per la diferència de gols general

OK Lliga. Els selvatans van perdre a la pista del Voltregà i van quedar empatats a punts amb el Lleida. L'Alcoi va guanyar i es va salvar

El Lloret Vila esportiva va dir adéu a l'OK Lliga amb la derrota a la pista del Voltregà. Els selvatans depenien d'ells mateixos i amb un empat haurien aconseguit la permanència, però no van poder puntuar. La seva derrota, combinada amb la del Lleida i amb
el triomf de l'Alcoi, va fer que quedessin empatats a
30 punts amb els lleidatans, amb els alcoians al davant amb 31 punts. En els seus enfrontaments particulars, el Lloret i el Lleida estaven empatats, i es va haver de mirar la diferència de gols general, que era favorable al Lleida per vuit gols. Les derrotes dels dos equips la van reduir a només cinc, però es va mantenir a favor del Lleida, i el Lloret va ocupar la plaça de descens. Durant aquesta darrera jornada de l'OK Lliga, el Lloret va tenir la permanència a les seves mans durant molts minuts. En la primera meitat es va mantenir el 0-0 inicial, amb què es va arribar al descans. En l'inici de la segona meitat, el Voltregà es va avançar amb un 2-0 i els lloretencs van veure perillar la màxima categoria, van saber reaccionar i van empatar (2-2). No va ser fins als darrers tres minuts de l'enfrontament, amb dos gols seguits dels de Sant Hipòlit, que els selvatans van veure definitivament com s'apropava la derrota, i també el descens, ja que l'Alcoi també va aconseguir el triomf contra l'Igualada en els darrers minuts de partit.

VOLTREGÀ4
LLORET3

CP VOLTREGÀ: Ballart, Roger Font, Àlex Rodríguez, Armengol i Dani Rodríguez –equip inicial–; Alabart, Borja López, Vargas, Molas i Hernández. LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Crespo, Carbó, Plaza i Àlex Grau –equip inicial–; Marc Grau, Roger Martí, Sulé i Perarnau. GOLS: 1-0 (31') Àlex Rodríguez, de penal. 2-0 (33') Àlex Rodríguez, de penal. 2-1 (37') Àlex Grau. 2-2 (41') Carbó, de falta directa. 3-2 (47') Àlex Rodríguez. 4-2 (47') Àlex Rodríguez. 4-3 (48') Plaza. ÀRBITRES: J.A. Ribó i I. González. FALTES: 13 del Voltregà i 12 del Lloret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)