Ciclisme

Ciclisme

l'adéu del Purito

Purito es decidirà al desembre

Ciclisme. El català encara no sap si continuarà corrent una temporada més, a l'equip Bahrain-Merida, o si es retira definitivament de la competició

Joaquim Rodríguez no prendrà cap decisió sobre el seu futur fins al mes de desembre que ve, segons va explicar a aquest diari durant el Trial Indoor Ciutat de Girona, disputat dimarts. El ciclista català, gran amant de les motos i amic de Toni Bou, va assistir a aquest esdeveniment amb la seva família i va afirmar que encara no té clar si correrà o no amb el seu nou equip, el Bahrain-Merida.

Purito va signar un contracte per a les tres temporades vinents. En la primera figura inscrit com a ciclista amb l'única funció d'aportar els seus punts perquè l'equip pugui entrar en el World Tour. Encara que no està obligat a córrer, Purito finalment podria ajornar la retirada i córrer una temporada més. Les dues temporades següents amb el Bahrain-Merida formaria part de l'equip tècnic. La seva última cursa havia de ser la prova en ruta dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, però per obligacions contractuals amb el seu equip anterior, el Katuixa, també va competir en la Milà-Torí i el Giro de Llombardia. Purito aprofitarà les pròximes setmanes de descans per prendre la decisió definitiva sobre el seu futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)